Не виждам правомощия на вицепрезидента да определя срок на годност

...
Не виждам правомощия на вицепрезидента да определя срок на годност
Коментари Харесай

Нинова: Недопустимо е вицепрезидентът да налага срок на годност на властта

Не виждам пълномощия на вицепрезидента да дефинира период на валидност на държавното управление. Нито е в пълномощията на президентската институция и не е морално да се слагат условия на държавното управление. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова пред Българска национална телевизия. 

Нека всичко да е в границите на пълномощията им и не може вицепрезидентът да слага период на валидност на държавното управление, недоволна е Нинова от коментираните на Илияна Йотова. 
Нинова: ВМЗ Сопот е основно дружество за българската стопанска система
Министърът на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова се срещна с управлението и беседва с служащите във Вазовските Машиностроит...
Прочети повече
Тя уточни, че президентът доста прецизно упражнява пълномощията си през годините. Държавният глава може да наложи несъгласие на даден закон на ръководещите, в случай че сметне, че не са прави. Това не е детска градина, няма защо да се сърдим, посочи Нинова.

Тя увери, че няма напрежение с президента Румен Радев или секване на точки. Нинова има потребност от хора, които не са корумпирани и които могат да работят в екип. Нинова не е трансформирала мнението си по отношение на " Продължаваме промяната ", че е президентска партия. 

Правителството е концентрирано върху стратегия с ограничения, които да преодоляват рецесиите. Промяната в политиката е връщане ролята на страната, битка с монополите и отбрана на потребителите и ролята на обществената страна. Това са огромните идеологически искания на Българска социалистическа партия, които в този момент се осъществят, удовлетворена е Нинова. 

Хората би трябвало да преценяват какво прави държавното управление, а Мая Манолова да си приказва каквото си изиска, безапелационна бе тя. 
Нинова: До седмица стартира изплащането на помощта до 50 000 лева за дребни и междинни предприятия
Вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова се срещна с представители на ресторантьорския и на хотелиерския отрасъл. В срещат...
Прочети повече
Нинова знае, че държавното управление не е идеално, само че е свършило добра работа за месец и няколко дни. Тя чува непрекъснато клишето, че ще се прави нова лява партия. Какво схващат под ново ляво?, запита Корнелия Нинова, съгласно която всяко ново ляво копира Българска социалистическа партия. 5 години с 80 депутати Българска социалистическа партия всекидневно се борили против ръководството на ГЕРБ и нищо не съумели да свършат. Сега за един месец успяхме да заложим на стопански постоянна и обществена страна, удовлетворена е Нинова. 

Нинова съобщи, че за първи път тя е основала Закон за колекторските компании, импортиран е в Министерски съвет, предстои на координиране и февруари ще бъде в Народното събрание. Тя се похвали, че никой различен не е създавал подобен закон, а писаният Закон за колекторските компании от Мая Манолова несъмнено стои в чантата ѝ.  Предстоят и ЧСИ-тата, да се готвят, закани се Нинова. 

Още: из въздуха - реакциите след конгреса на Българска социалистическа партия

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР