Не виждам печеливш ход, но политиците обичат да държат в

...
Не виждам печеливш ход, но политиците обичат да държат в
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Не виждам печеливш ход за изход от протеста на миньорите

Не виждам печеливш ход, само че политиците обичат да държат в ръкава си асо, което да сложат на масата. Това сподели пред Би Ти Ви президентът на КТ “ Подкрепа “ Димитър Манолов.

И изясни, че на територията на комплекса работят хора от 60 общини. Сред тях можело и да има хора в общински листи, само че не оказва помощ да се изяснява, че митингът е политически. „ Нелепо е да се търсят съветски връзки и това към този момент е параноя “, сподели още той.

В петък министър председателят твърди, че е пратил проекта, оказа се, че в случай че го е пратил го е направил в събота. Никой не знае какво написа в него, а откакто го е пратил той ги кани в неделя на среща, защо – да ги окъпе с хладка вода? Аз какво да върша на тази среща без хората си, които не желаят да вървят на нея, сподели още Маналов. И беше безапелационен, че няма никаква връзка сред митинга на енергетиците и зърнопроизводителите.

В неделя министър председателят му споделил, че имало забавни оферти. А измежду миньорите нямало никакъв интерес към предлагането за 36 заплати.

Искаме ясна визия за бъдещето, което на е разказано в съответните териториални проекти. Ние желаеме да ни чуят и доста мъчно могат да се преквалифицират хора, които са работили над 30 година в тази сфера, сподели пред Би Ти Ви Чавдар Стойнев, шеф на „ Топлофикация- Перник “. Според него ще сме подвластни от електроенегрия.

Мисля, че има задоволително учредения за предоговаряне. Това държавно управление не е отговорно за събития, които са се случвали от 2006 година, обясни Красен Станчев.

Четвърти ден не престават блокадите на съществени пътища в Старозагорско от протестиращи миньори и енергетици.

Тук да пристигна и да се разберем какво ще вършим. Няма да ни лъжат. Искаме да знаем дали ще работим, сподели енергетик от автомагистрала „ Тракия “ при Стара Загора. Сроковете съгласно тях са неразбираеми.

На разговор сме подготвени, само че да е нещо действително, а не да заблуждаваме хората, а не да приказват за периоди, споделиха още хората.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg