Не виждам никакъв смисъл да се връщаме назад във времето,

...
Не виждам никакъв смисъл да се връщаме назад във времето,
Коментари Харесай

Ще избягат ли новите босове на Левски от “досадното задължение”, задушаващо “сините”

Не виждам никакъв смисъл да се връщаме обратно във времето, с цел да си приказваме какъв брой зле е било ситуацията в Левски. Тема, която е дъвкана хиляди пъти. Затова това е чиста загуба на време. Всички са осведомени с процесите на “Герена” - непросветеност, празни обещания и досадно обвързване за притежателите и управлението на клуба, което задушаваше “сините”. В последните години точно това се случва. Водят се някакви хора, които по една или друга причина принудително ги настаняват на “Герена”.
Честно казано, към този момент не помня и имената на двамата притежатели на Левски по времето, когато като подобен се изявяваше и Иво Тонев. Но да се чуди човек на тези хора. Така или другояче са притежатели на Левски и би трябвало да финансират клуба. Защо най-малко не се пробваха да вкарат някаква организация? Че не им пукаше какво се случва с Левски, бе ясно, само че най-малко трябваше да създадат някакъв опит да си върнат вложенията. Силно се колебая, че имат нужните качества, само че най-малко можеше да се понапънат малко. Или какво са си казвали: “Не сме отсам и сме за малко. Чакаме с неспокойствие деня хикс, когато ще пристигна нашето избавление”.
Най-големият проблем в последните години на Левски не са футболистите или треньорите, а хората, които стоят на върха на пирамидата. Затова в този миг е най-важно новите притежатели на отбора от “Герена” да схванат, че Левски не е досадно обвързване. Да си притежател на “сините” е огромна чест и отговорност и при вярно ръководство и резистентен модел, могат да се извлекат много дивиденти. На човек свят да му се завие от последните динамични дни на “Герена”. Отвсякъде “лети” информация. Трудно се схваща какво тъкмо се случва и какви са концепциите. Въпреки това измежду левскарската футболна общественост царува еуфория. Вече има някаква вяра за по-добри дни.

Левски назначи човек, който най-малко на доктрина е квалифициран. Павел Колев натрупа и някакъв опит в БФС. Това обаче няма да го направи по хипотеза сполучлив началник на Левски. 26-кратният първенец на България назначи за старши треньор Георги Дерменджиев. Скромното ми мнение е, че този ход е право в десетката. От една страна непретенциозен и учтив човек, само че никога отстъпчив. Дерменджиев е напълно предан на специалността си и е извънредно придирчив и упорит. За треньорските му качества няма смисъл да приказваме, защото триумфите му споделят всичко. Със сигурност Дерменджиев е зареден с възторг, само че Левски с цел да успее, желанието би трябвало да бъде споделено от управителните фактори на “Герена”. Разбира се, че за огромни достижения е нужна и подготвеност, само че дано първо има предпочитание и упоритост за триумф. Защото принудително нищо не става.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР