Не виждам никакъв смисъл да коментирам войната между лидери на

...
Не виждам никакъв смисъл да коментирам войната между лидери на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети

Не виждам никакъв смисъл да разясня войната сред водачи на политически партии. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на размяната на реплики сред президента Румен Радев и ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски.
 
" Много е значимо, когато имаме президентска, изпълнителна, парламентарна власт ние да работим по уважението на тези институции. Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети ", съобщи Борисов.
 
По думите му в една правова страна има неща, които се потвърждават. Има клюки и внушения, които не постоянно се оказват такива, каквито са. Той разяснява и думите на президента Румен Радев по отношение на нуждата от политическа опция, която той вижда.
 
" Това го чувам от 20 години, всеки който желае да влезе в новините споделя нещо за Бойко Борисов. Не желая еднолично, която и да е политическа партия да се меси в работата на самостоятелните служби и регулатори. Когато им е преференциално едните приказват против службите, а другите против слобката ", сподели Борисов и акцентира, че се оказва, че той е единственият, който брани службите на България.
 
Лидерът на ГЕРБ съобщи, че в случай че Радев приготвя политическа групировка, това би било нарушаване на Конституцията и политически неточно. Във връзка с ротацията той сподели, че сега се работи по нея.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР