Не виждам кой ще подкрепи втория мандат, ПП вече не

...
Не виждам кой ще подкрепи втория мандат, ПП вече не
Коментари Харесай

Делян Добрев: Не виждам кой ще подкрепи втория мандат

Не виждам кой ще поддържа втория мандат, Политическа партия към този момент не съществува, обединението влезе с гласовете на Демократична България. Шансът за реализация на третия мандат е към 1%. Това съобщи в ефира на ``Здравей, България " депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев, който бе препоръчан за енергиен министър в проектокабинета на Росен Желязков.

Според него Борисов и Пеевски не са провалени водачи, съдейки по резултатите на партиите им на последните избори. " Не знаем какво се случва в Движение за права и свободи, обяснението евентуално е почтено. 15-те нейни депутати може би не поддържаха кабинета ни, тъй като са се разсърдили на Борисов, който сподели, че няма да подкрепим втория мандат. Борисов не може да се разпорежда в Движение за права и свободи, камо ли да накара някого да не поддържа кабинета, препоръчан от него. Държавата е пред разпад. Струва ми се, че ПП-ДБ преднамерено ни докара дотук. Оттук нататък може би обстановката единствено може да се оправя, наподобява сме стигнали дъното. Седми път избори е безусловно безконтролно, по тази причина хората ни наказаха с 30% изборна интензивност ", разяснява той.

По думите му огромният неуспех на ръководството през последните три години е забавянето на влизането в еврозоната. " Ако влезем следващата година, то ще е тъй като ПП-ДБ не взе участие в ръководството. Цялата върхушка в Политическа партия би трябвало да си подаде оставката, те се провалиха, губейки половината от своя електорат``, счита Добрев.

Депутатът уточни, че ГЕРБ в никакъв случай не е желала да има предварителни избори. " Не сме сваляли държавно управление на Политическа партия, Денков самичък си входира оставката. Борисов го прикани да не го прави, с цел да решим дружно по какъв начин ще продължим напред. Не може да се раздават мандати, в случай че не сме се разбрали по какъв начин ще се реализира ротацията ", акцентира той.

Добрев съобщи, че във Financial Times има публикация, в която се твърди, че " Джемкорп " боравят с пари на съветски олигарси. Той напомни, че същата компания е била доведена у нас от Политическа партия по отношение на огромни енергийни планове. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР