Не виждам какво ще подкрепя вече нещо, предложено от ПП-ДБ.

...
Не виждам какво ще подкрепя вече нещо, предложено от ПП-ДБ.
Коментари Харесай

Борисов гневен: Не виждам как ще подкрепя вече нещо, предложено от ПП-ДБ. Във всичко се провалиха!

" Не виждам какво ще поддържа към този момент нещо, препоръчано от ПП-ДБ. Виждаме неуспех в правосъдната промяна, неуспех в Конституцията, неуспех във всички договаряния за служебно държавно управление, неуспех във всичко! С кое могат да се похвалят ".
Това съобщи с ядосан звук пред публицисти в Тутракан водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

На висок звук Борисов разгласи, че не желае към този момент да има рокада във външно министерство. " Изобщо не ме интересува кой ще е външен министър. Срам е за " Продължаваме промяната - Демократична България ", че не поддържат Митов. Та той е от тях. Той пристигна в ГЕРБ, с цел да може да бъде мост сред партиите (бел. ред. Митов беше част от ДСБ преди повече от 10 години). Защо президентът Радев не попита за какво остават министри Гвоздейков, Вътев и Цоков (всички те бяха част от държавното управление " Денков - Габриел " - бел. ред.). Изведнъж се интересува от външната политика и министъра, който си е техен.

Нека си остане той и да се знае, че Радев носи отговорност. Не желая да нося повече отговорност като партия за този кабинет ", отсече Борисов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР