Не виждам как ще подкрепим ПП, защото те са партия,

...
Не виждам как ще подкрепим ПП, защото те са партия,
Коментари Харесай

Делян Добрев: Днес в НС се оформи коалиция "Лукойл", в която влизат БСП, "Продължаваме промяната" и "Възраждане"

Не виждам по какъв начин ще подкрепим Политическа партия, тъй като те са партия, която приказва едно, а правят друго. Гласуват в отбрана на " Лукойл " и техните облаги. Искат да не се преглежда тематиката " Джемкорп ".  Това сподели по bTV депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той акцентира, че през днешния ден в Народно събрание още веднъж се е оформила коалиция " Лукойл ", в която влизат Българска социалистическа партия, " Продължаваме промяната " и " Възраждане ".
 
" Три часа и половина тези три партии дебатираха по несъществени промени в комерсиалния закон. От началото на 48-ото заседание ние всеки ден работим до 19:00, 20:00 ч., а през днешния ден внезапно се разпуснахме още в 14;00 ч. Защото тази коалиция не желае да се изземат свръхпечалбите на " Лукойл ", разяснява още националният представител от ГЕРБ-СДС. 
 
" Политическа партия гласоподават по този начин, че да не разгледаме тематиката за " Джемкорп ", където се перат пари на съветски олигарси. Те щяха да перат пари у нас. Този меморандум сякаш е неангажиращ, а има арбитражна уговорка. Добре, че ги спряхме ", добави той по тематиката, обвързвана с " Джемкорп ".
 
" Джемкорп " щяха да перат пари със сенчести съветски капитали. През тях ги вкарват в българската енергетика. Има данни, че компанията е обвързвана с съветски олигарси. Не мога да кажа имената, тъй като са засекретени от ДАНС ", означи някогашният енергиен министър.
 
Добре, че ги спряхме. А " Промяната " сякаш щяха да пазят евроатлантически полезности, възмути се той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР