Не ви ли се иска просто да сте родени в

...
Не ви ли се иска просто да сте родени в
Коментари Харесай

Жената трябва да направи това, ако иска истинска връзка

Не ви ли се желае просто да сте родени в ерата на старомодната обич? Изглежда, че тогава всичко е било по-лесно. Ако не друго, всичко е било по-истинско и почтено.
В днешно време срещите и намирането на обич са комплицирани. Изкуството на ухажването и дългите интервали на срещи са сменени от излизане и секс на първа среща, което направи голяма неразбория от любовния ни живот.
В последна сметка се озоваваме в посредствени обстановки, вместо да бъдем в същинска връзка. И не е като да не желаеме нещо свястно. Просто е мъчно да се откри. Не е елементарно, само че не е невероятно, изключително в случай че знаем какво да сторим. Има 5 неща, които дамата може да направи, в случай че желае същинска връзка:

1. Незабавно изтрийте всички безвъзмездни приложения за запознанства
Със сигурност познавате някого или познавате някой, който познава някого, който е намерил любовта посредством приложения за запознанства. Но тези хора в действителност са необичайност. Те са изключения. Ако има някой почтен някъде, той е помрачен от всички тези, които се пробват да забият някого или просто убиват време и в процеса губят вашето. Така че, в случай че сте съществени за намирането на същинска обич, има възможност тези приложения да не ви оказват помощ. Те просто ще ви откраднат времето и напъните ви.

2. Не се задоволявайте с посредствени срещи в последния миг
" Нямам нищо по-добро за правене, тъй че може и да се смотавам с нея " не е срещата, на която би трябвало да отидете. Нямате потребност някой да ви се обажда изведнъж единствено тъй като му е комфортно. Не забравяйте да му кажете, че не е комфортно за вас и че е трябвало да ви попита по-рано. Вие не сте от тези, които седят до телефона и скачат незабавно щом звънне – най-малко не би трябвало да сте. Срещите би трябвало да бъдат авансово планувани, премислени и да ви дават нещо, което да очаквате с неспокойствие. Не е нужно да са първокласни или скъпи - не това е значимото. Въпросът е, че виждате, че той е обмислил нещата и че няма самообладание да ви види. Само човек, който поставя старания, е заслужен за вашето време.

3. Не му позволявайте да прекрачи прага на дома ви прекомерно рано
Не ходете и на неговото място. Повечето от нас вършат грешката да поканят някого в тази зона на комфорт прекомерно рано. Това кара хората подсъзнателно да мислят, че като го вършим, сме подготвени за по-непринудена връзка. Не става въпрос единствено за това да не вършиме секс прекомерно рано. Става дума за превръщането на срещата в излизане. Не давайте всички преимущества на гаджето на някой, който не ви е гадже. По-добре го дръжте надалеч от дивана най-малко през първите няколко седмици, до момента в който го опознаете по-добре.

4. Оставете го деликатно, в случай че стартира да играе игри
Най-вероятно към този момент можете бързо да забележите, че си имате работа с състезател. Той ви изпраща двусмислени известия, в един миг е до вас, а в другия изчезва. Определено не е човек, на който можете да разчитате - нито на думите, нито на дейностите му. И колкото по-рано му обясните, че знаете каква е играта му и нямате потребност от подобен вид връзки, толкоз по-добре за вас.

5. Знайте какво желаете и не се опасявайте да го кажете
Обикновено лъжем себе си. Влизаме в нещо с някого, което не включва никакъв ангажимент, с цел да избегнем да изглеждаме прекомерно нуждаещи се първоначално. Някак си това начало се удължава и приключваме в съвсем връзка, без да го желаеме. И всичко, което вършим, е да нараняваме сърцата си и да си губим времето. Не позволявайте на някой да поставя в устата ви думи, които не са ваши. Не казвайте, че не обичате етикетите и че нямате нищо срещу да поддържате нещата непринудени, в случай че вместо това в действителност желаете да бъдете нечия другарка. Така че първо бъдете почтени със себе си и с индивида, с който излизате. Определете границите си и не се отдалечавайте доста от стандартите си. Ако желаете същинска връзка с някой, който не се опасява да бъде в такава и който може да отговори на всичките ви упования, не се задоволявайте с нищо по-малко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР