Не ви ли е срам, бе! Общинските съветници в Пловдив

...
Не ви ли е срам, бе! Общинските съветници в Пловдив
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Не ви ли е срам, бе!

„ Не ви ли е позор, бе! Общинските съветници в Пловдив си гласоподаваха увеличение на заплатите, като ще получават по към 3080 лв. на месец. За присъединяване два пъти в месеца на сесии от по два-три часа. И още няколко часа в комисии. “ Това написа във фейсбук юрист Елена Гунчева-Гривова, която е и някогашен народен представител от „ Възраждане “.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

НЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЛИ Е СРАМ, БЕ! „ ВЪЗРАЖДАНЕ “ В ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ В ПЛОВДИВ СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ
Общинските съветници в Пловдив си гласоподаваха увеличение на заплатите, като ще получават по към 3080 лв. на месец. За присъединяване два пъти в месеца на сесии от по два-три часа. И още няколко часа в комисии.

Удивително е единодушието на националните общински избраници, когато би трябвало да захлебят от националните пари. Тук, без всякаква изненада, видях, че „ обичаните “ ми възрожденци – общински съветници от „ Възраждане “ в Пловдив ЕДИНОДУШНО са дали своят вот да си вдигнат заплатите. Не е за удивление, майната му на народа, нали и те се подредиха на трапезата.
Всичко доста врещят, когато са отвън властта, а първата им работа, като влезят във властта, е да си уредят заплати и бонуси. Пълна гадност!!!

Ето, драги съграждани, защо ги изпратихме всичките в Общинския съвет – да се занимават с монументи и да усвояват национални пари.

Да подчертая, че когато бяха отвън властта, постоянно се възмущаваха по какъв начин по този начин общински съветници и депутати си покачват заплатите. В предходното Народно заседание по предложение на „ Възраждане “ се добави % към заплатата за прослужено време за някои категории депутати, като почтително всички си гласоподаваха нарастване на заплати и бонуси. Сега виждаме и в общинските препоръки същото. Значи зорът е бил да седнат на трапезата, а не за националните пари!

Колко от гласоподавателите на „ Възраждане “ получават по 1500 лв. дневно за два часа работа?

Елена Гунчева-Гривова

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР