Не, във ваксината за COVID-19 няма микрочип, пише Катрин Ву ...

Не, във ваксината за COVID-19 няма микрочип, пише Катрин Ву

Ню Йорк Таймс: Не, във ваксината срещу коронавирус няма чип

 Не, във имунизацията за COVID-19 няма микрочип ", написа Катрин Ву от влиятелното издание " Ню Йорк Таймс ". Работата на Ву е да следи опитите за дезинформация в обществените мрежи и да развенчава митовете.

Тя изрично опровергава тайните теории, циркулиращи онлайн, съгласно които държавното управление е заложило във имунизацията микрочип за следене и наблюдаване на хората.

Активната съставна част във имунизацията е молекулата РНК или иРНК, която съдържа указания за коронавирусен протеин. След като имунизацията се инжектира, иРНК инструктира човешките кафези да стартират да създават въпросния протеин – по този начин имунната система се среща със мощно разпознаваема част от вируса. Идеята е тялото ни да научи един от най-отличителните белези на вируса, тъй че да той да бъде разпознат бързо и да се оправя с него, в случай че се опита да провокира зараза.

Останалите 9 съставки

-Четири липида: Три с невероятно комплицирани химични наименования, които образуват лоен, предпазен балон към RNK и холестерола.

-Захароза (захар)

-Четири типа соли: калиев хлорид, едноосновен калиев фосфат, главен натриев фосфат дихидрат и натриев хлорид (готварска сол).

Източник: varna24.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg