Не успее ли да се състави правителство, ще се явим

...
Не успее ли да се състави правителство, ще се явим
Коментари Харесай

Шкумбата влиза в политиката? - Топ новини

„ Не успее ли да се сформира държавно управление, ще се явим ние на изборите с партията ми „ Българи, удовлетворени от живота “.

Много сме и сме единни. Не ни видяхте на небосклона за гласоподаване за 48-ия парламент, само че ние сме по-стари от всички партии – проверете единствено от кой момент е БДЖ. Майтапът настрани, ще издухаме всички на следващи- те избори. “ Това показа точно на Димитровден комикът Димитър Туджаров-Шкумбата, основател на организацията.

Според него към момента членовете на партията са малцинство, защото очуканите от живота българи не могат да кажат от какво са удовлетворени.

„ Но съм намислил да създадем коалиция с майката партия ББГ – „ България без жители, и БББ – „ България без българи “. Всяка от тези партии си има стратегия. ББГ да вземем за пример се бори да докопа фонда на фондовете, а БББ е за чужденци. Ама вие се смеете, само че ще видите по какъв начин можем да спечелим изборите, в случай че и сходни партии се основат “, счита Шкумбата.

Той е измислил и вид да не се върви на избори през три месеца, като се договорил с ЦИК: „ Като пускаш тото, има едно квадратче долу за няколко тиража – да не вървиш всякога до пункта. Ние ще пускаме такива бюлетини. Така пускаш един път и то важи и за изборите след три месеца “, смее се артистът.

Вчерашния Димитровден Шкумбата изкарал в компанията на внучето си – също Димитър. „ Големият ми наследник Александър ме зарадва с първо внуче. Много е хубаво да си дядо “, споделя Шкумбата.

От години най-хубавият повествовател на вицове не близва алкохол. В този благополучен за него и фамилията му отново няма да полее мотива, написа „ България Днес “.

„ Знаете, Ванга ми е споделила да не лизвам алкохол и аз съблюдавам завета й “. В момента Туджаров написа книга за петричката пророчица.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР