Не участвам в Коалиционния съвет, не са ме търсили и

...
Не участвам в Коалиционния съвет, не са ме търсили и
Коментари Харесай

Сидеров: Борисов да каже защо позволи да ме игнорират

Не вземам участие в Коалиционния съвет, не са ме търсили и за решения. При гласувания, да вземем за пример за дотациите и пенсиите, не бях потърсен. Тези въпроси се решаваха без мое присъединяване. Последната година отрязаха “Атака” от ръководството. Извърши се непозволена замяна в Оперативна програма. Това съобщи водачът на “Атака” и общински консултант Волен Сидеров в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия.

“Борисов да каже за какво разреши да ме пренебрегват - поради комплексарските напъни на Каракачанов и Симеонов. Премиерът трябваше да каже на Каракачанов, че не може да маха съдружния си сътрудник. Но той не го направи. От ГЕРБ си затвориха очите. Те нарушиха вселенския баланс. Който е бил неточен с мен ще си понесе следствията. Това ще се случи и с Борисов, и с Каракачанов, и с Симеонов. Не е закана, а карма”, сподели още той.

“С цялостно съображение бях сериозен към Джамбазки и Каракачанов. Не съм прекалил с изявленията си. Моите обвинявания бяха в отговор. На конгреса на Вътрешна македонска революционна организация заявих, че не желая да съм претендент за евродепутат, само че те към този момент бяха решили да вземат участие настрана. Каракачанов имаше детската фантазия да ни измести и видя поле за изява”, добави Сидеров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР