Не твърдя, че Виолета Сечкова е . Моята работа като

...
Не твърдя, че Виолета Сечкова е . Моята работа като
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не зная коя е Мата Хари, въпросът е Борисов да отговори

" Не настоявам, че Виолета Сечкова е . Моята работа като политик е да задавам въпроси и всеки политик би трябвало да дава отговор на въпроси, изключително когато е във властта. " Това сподели в изявление за bTV водачът на " Да, България " Христо Иванов.
По думите му неговата задача е да покаже неналичието на отговор на този въпрос и доказателствата да бъдат събрани от прокуратурата.
 Вили Сечкова става почетен консул на Република Корея в Пловдив Вили Сечкова става почетен консул на Република Корея в Пловдив
Виолета Сечкова да стане почетен консул на Република Корея в Пловдив, реши Министерският съвет. Тя е управител на " Синопойнт " ЕООД " - оф...
Иванов посочи, че не прави подстрекателство, а изказване:
" Правя подстрекателство, че това е видът отношение, което прави вероятни тези сюжети. Това са законни въпроси, тъй като за мен това предопределение демонстрира този вид мъчно обясними, от позиция на естественото действие на институции, подскоци в развиването на избрани хора, които са обкръжението на Борисов. Тук имаме проблема " двете каки ", не просто проблема Мата Хари, които също не бяха разследвани ", сподели още Иванов.
На въпрос за идните парламентарни избори Иванов съобщи, че партията му няма да се коалира с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР