Не твърдя, че Виолета Сечкова е Мата Хари. Моята работа

...
Не твърдя, че Виолета Сечкова е Мата Хари. Моята работа
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не зная коя е Мата Хари, прокуратурата да установи

" Не настоявам, че Виолета Сечкова е Мата Хари. Моята работа като политик е да задавам въпроси и всеки политик би трябвало да дава отговор на въпроси, изключително когато е във властта. Моят пост в обществените мрежи слага тематиката, която сме решили да държим на фокус. Това, което диря аз, е отговор. Българската прокуратура не откри коя е " Мата Хари ", в случай, че българският министър председател описа за нея в свое медийно изказване. Това е извънреден проблем ".

 Отворено писмо от Виолета Сечкова Виж още

Това сподели в " Тази заран " във връзка абсурда с Виолета Сечкова съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

В последните дни двамата си размениха обръщения в обществените мрежи, като началото сложи Иванов, откакто стана ясно, че Сечкова е назначена за почетен консул на Южна Корея. Иванов загатна, че точно тя е " Мата Хари ", за която Борисов описа пред немско издание и по този метод свърза името ѝ с изтеклите фотоси от спалнята на министър-председателя.

След обявата на Иванов Сечкова отговори с отворено писмо към брачната половинка му - Йорданка Иванова, в което съобщи, че е потъпкано името на фамилията ѝ и в частност нейното - като брачна половинка и майка.

" Съжалявам, в случай че съм основал дискомфорт за някого. В чисто човешки проект това не е нещо, което за мен е прелестно. Но въпреки това, когато човек е обществена персона, когато човек е част от тази властова настройка, от този двор към Борисов, би трябвало да си дава сметка, че законни въпроси, които няма по какъв начин да не касаят и персоналния му живот, не може да не се задават. В човешки проект разбирам дискомфорта, само че в политически проект тези въпроси би трябвало да бъдат задавани, до момента в който институциите не стартират да си правят работата. Не е въпросът дали аз знам коя е " Мата Хари ". Въпросът е институциите в България, прокуратурата, да откри коя е " Мата Хари " и да я разпита. И Борисов да отговори на този въпрос ", съобщи Иванов.

По отношение на идните избори и следибзорните конфигурации Иванов беше безапелационен, че " Демократична България " няма да се коалира с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

" Ние имаме лист с огромни национални задания, които би трябвало да бъдат изпълнени, а доста неща, към които се стремим, изискват конституционно болшинство ", сподели още Иванов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР