Не твърде отдавна Дани от втория сезон на Един за

...
Не твърде отдавна Дани от втория сезон на Един за
Коментари Харесай

Ново 20! Дени от "Един за друг" с различна версия за раздялата ѝ с Дани

Не прекомерно от дълго време Дани от втория сезон на " Един за различен " показа в Instagram, че повода за раздялата му с Дени е бил фактът, че тя е отпътувала за Съединени американски щати, където работи. Нещо повече - той съобщи, че тя скоро се прибира в България и какво ще се случи, единствено ориста ще покаже, намеквайки, че не всичко посред им е завършило. 

Не такава обаче е версията на Дени, която пусна опцията в Instagram почитателите ѝ да ѝ задават въпроси и те не закъсняха. Естествено, че по-голямата част от тях бяха свързани с Дани и раздялата им.

Виж още: Сузанита се похвали: Богата съм! Певицата с рядка изповед 

" Приемете, че като всички други естествени двойки, когато двама души не се схващат, е най-нормално и редно да не си губят времето взаимно и всеки да хвъне по пътя. На мощ красота не става ", безапелационна е тя и добави, че няма да навлиза в елементи, въпреки че е чела към този момент над 200 разнообразни версии за аргументите за края на връзката им.

Дени се зарече това да е последният път, в който да коменнтира тематиката, тъй като не страдала от жадност за внимание. 

Виж още: Още една бизнесдама: Александра от " Ергенът " се похвали с ново начинание

Иначе Дени, макар че е в Съединени американски щати, гледа новия сезон на " Един за различен " и показа кои са нейните любимци. Това са Симона и Борислав и Теодора и Генади. Своите любимци показа и Дани - Димитър и Поли и Йордан и Даяна.

Изображение: https://www.instagram.com/itsdenis.v/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР