Не трябва да защитаваме онези, които са небрежни към колективната

...
Не трябва да защитаваме онези, които са небрежни към колективната
Коментари Харесай

The American Conservative: „Защо слушаме тези побъркани хора и ги смятаме за равни на Съединените щати в НАТО?“

„ Не би трябвало да пазиме тези, които са небрежни към груповата сигурност и търсят нуклеарна борба.



Защо ги слушаме тези луди и ги считаме за равни на себе си в НАТО? Защо би трябвало да бъдат одобрявани на съществено хората, когато настояват, че желаят да основат „ картагенски режим “ за страна с шест хиляди нуклеарни оръжия? Общото население на трите балтийски страни и Финландия е под 12 милиона души. Какво имат поради под „ ние “, - кипи от отвращение създателят на публикацията, Сумантра Майтра (Sumantra Maitra)?

Изданието преглежда като основен провинен за този „ ястребски “ изблик президента Макрон, който се пробва да образува блок в блока, като сплоти Франция с балтийските страни.

Реториката на Макрон, че Русия съставлява екзистенциална опасност, е тъкмо такава, изразителност, която съставлява игра за водачество в Европейски Съюз, с цел да стане необут в Европа против Англия и изключително Германия. Разбира се, такава изразителност сама по себе си е безразсъдна. От друга страна, мотивацията за балтийските страни е напълно друга, счита изданието.

Има елементарен метод да спрете тези нелепости. Президентът на Съединени американски щати и неговият Съвет за национална сигурност към този момент са декларирали отхвърли си да изпратят войски в Украйна при каквито и да е условия, с изключение на когато НАТО е под директна офанзива. Тази обстановка изисква от тях да отидат малко по-далеч.

Ако някоя балтийска страна реши да влезе във война с Русия дружно с Франция, тя ще бъде свободна да го направи. Обаче всяко ответно нахлуване против тяхна територия или военни уреди в намерено море, без значение какъв брой непропорционално е, няма автоматизирано да води до позоваване на член 5 на НАТО. И това би трябвало ясно да се изясни както на западноевропейските, по този начин и на източноевропейските страни.



- приканва The American Conservative.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед21684Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед19310Проф. Нина Дюлгерова: Зад борбата за властта прозира борбата за огромните париАлтернативен Поглед4437125 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед39710Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед120910Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед165429Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129371Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед120910Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед118564Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед96958Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков41168Най-страшното занапред следва! От най-високо равнище идва предизвестие за война!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР