Не трябва да забравяме, че господин Радев е президент, благодарение

...
Не трябва да забравяме, че господин Радев е президент, благодарение
Коментари Харесай

Гуцанов: Консултация ли е някой да ти каже - яви се в толкова часа в същия момент, в който се прави бюджетът на държавата?

" Не би трябвало да забравяме, че господин Радев е президент, с помощта на Българска социалистическа партия. " Така депутатът от БСП Борислав Гуцанов, въпреки и задочно през медиите в Народното събрание, разкритикува решението на държавния глава да не организира повече консултации с парламентарните групи, а напряко да пристъпи към връчването на първия мандат.

" Консултация ли е някои да ти каже - яви се в толкоз часа в същия миг, в който се прави бюджетът на страната? Един месец всички разясняваме, че това е най-важното нещо за уязвимите пластове на популацията и стопанската система на страната ", разяснява Гуцанов, съобщи Факти.

Той не смята, че всеки би трябвало да си мисли, че страната стартира с него. В комплицирана политическа обстановка е обикновено да има съвещания, а не отблъскване на номера за половин час, за един час, през един час да се викат политическите партии. Най-важното е да има опция за излаз от обстановката, а не с цената на всичко да се бърза към длъжностен кабинет, посочи Гуцанов.

Той се надява да се направи кабинет в границите на настоящия парламент. Важно е да има съвещания и да се излезе от актуалната политическа рецесия, настоя още Борислав Гуцанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР