Не трябва да си броим министрите и зам.-министрите, а трябва

...
Не трябва да си броим министрите и зам.-министрите, а трябва
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Не трябва да си броим министрите и зам.-министрите!

Не би трябвало да си броим министрите и зам.-министрите , а би трябвало да приведем страната през рецесиите. В това беше безапелационен пред „ Българска национална телевизия “ депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ Ивайло Мирчев . Така той разяснява поставените от ГЕРБ ултиматуми, с цел да продължат да поддържат държавното управление .

Мирчев бе безапелационен, че огромна част от администрацията е назначавана точно по времето на ГЕРБ и точно по тази причина когато те настояват, че нямат нищо общо с кабинета, това съгласно него звучи меко казано необичайно. Напротив. ГЕРБ имали мощно въздействие .

Що се отнася до „ Демократична България “ те разполагали с Атанас Славов , който е министър на правораздаването. Той самият бил там, с цел да подсигурява, че ще се проведат промените в Конституцията . И сега, в който на някой му хрумнело да се откажат от тях, Славов щял да се раздели с поста. От Демократична България нямали различен, който по някакъв характерен метод да се проявявал в държавното управление.

Според Мирчев надали ще се стигне до преконфигуриране на държавното управление преди ротацията на министър-председателския пост. Освен това той акцентира, че никой в партиите, които поддържат държавното управление, не е с настройката, че те доста се харесват, тъй като това не е било по този начин и обратно във времето .

Но в това време хората очаквали от политическите сили да проявят водачество и да приведат страната през рецесиите. Затова единственото, което ги вълнувала в Демократична България, било да си правят работата по целите, които са декларирали.

А огромна част от престижа на държавното управление сега се градял на акад. Николай Денков и на Мария Габриел .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР