Не трябва да се слага такава луда министърка в регионалното

...
Не трябва да се слага такава луда министърка в регионалното
Коментари Харесай

Комитова: Видяхме един многопластов сценарий за сваляне на правителството

„ Не би трябвало да се поставя такава луда министърка в районното министерство ”, разяснява тя поста си в служебното държавно управление
„ Приех поканата на военачалник Янев, тъй като виждам, че има доста съществени планове да сплотява хората и да работи съществено за тях. Той може да сплотява разнообразни групи хора. Моята работа ще бъде да поддържам Янев, с цел да създадем колкото може повече за страната. Още не съм избрана като функционалност в партията. Дала съм дума, че ще оказвам помощ ”, разгласи пред Нова телевизия някогашният районен министър Виолета Комитова, която през днешния ден е част от групировката на Стефан Янев „ Български напредък ”.Относно излизането в последния миг на Ралица Симеонова от плана Комитова дефинира като изненада:

„ Познавам Ралица Симеонова, тя е доста млад и упорит човек, схваща политиката. Тя приказва нещо кардинално във всички новосформирани партии. Навсякъде има подобен развой - доста хора демонстрират интерес, само че не всички са отдадени на идеята. Изненада ме решението ѝ, само че аз вярвам  в ген. Янев, той ще се раздели със съмнителни хора ", сподели Комитова.

„ Янев смени 7 мои заместници по време на работата ми в Министерство на регионалното развитие поради подозрения ”, посочи тя честността на генерала.

Комитова през смях попита „ Кой е героят – Борисов или Петков. Свидетели сме на лъжовен политически спектакъл. Шест месеца назоваха Петков изменник, тъй като ще позволи договарянията със Северна Македония, а в този момент Борисов е воин. Къде е истината? Това е политическа неистина и двуличие ”.

„ Когато човек си потегля от властта, може да го извършите с достолепие. Някой се отдръпнаха без достолепие ”, само че не пожела да ги каже поименно.

„ Видяхме един многопластов сюжет за събаряне на държавното управление със засилваща се драматургия. Действие 1 – Слави Трифонов си оттееля министрите. Действие 2 – избор на съмнение. Действие 3- всички одобряват френското предложение за РСМ. И най-после завършек. Кои са героите? ”.

„ Пътните компании ми желаеха към 10 пъти оставката. До май 2021 година в Министерство на регионалното развитие всичко беше цветя и рози, след това пристигна една луда министърка и всичко се обърка. Стана бълвоч и като се махна отново стана ужасно готино в това министерство. Всички са удовлетворени. ГЕРБ не нападна Караджов, ужасно са щастливи от работата му. Не би трябвало да се поставя такава луда министърка в районното министерство ”, заключи Комитова още веднъж през смях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР