Не трябва да се допусне и в градовете да стане

...
Не трябва да се допусне и в градовете да стане
Коментари Харесай

Борисов: Кабинет с мандат на ДБ е възможен

Не би трябвало да се допусне и в градовете да стане това, което стана в страната, съобщи водачът на  ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Монтана точно на Стефановден.

Той бе безапелационен, че когато ГЕРБ лидира процеса в Народното събрание биват одобрявани 16 закона, 8 ратификации, а на първо четена 21 закона. За същото време предходното Народно събрание е приело три закона и 4 ратификации.

Правят усещане големите евроатлантически болшинства, които се вършат в този парламент. Всяко гласоподаване сред 158 и 175 гласа ” за ” от 240. Това са големи болшинства, добави водачът на ГЕРБ.

Той даде образец с гласуването за военната помощ за Украйна.

Считам, че вторият мандат няма да бъде изпълнен тъй като в последните дни Политическа партия изпаднаха в изолираност с бруталните си оферти, недомислени във всичко и тук за наслада систематичните партии одобряваха или спираха популистки закони с доста положителни болшинство.

Прави ме оптимист, че третият мандат с верен избор на президента, изключително в случай че е в посока Демократична България, ще има късмет да се направи държавно управление, съобщи Бойко Борисов.

Той уточни, че в петък са признати значими закони, свързани с по този начин наречените закони за трудовата миграция и трудовата подвижност.

Това дава опция да оберем високо квалифицираните служащи и от трети страни, добави той.

Четирите партии Демократична България, Движение за права и свободи, Български напредък и ГЕРБ направиха доста за България и едно сходно държавно управление с такова болшинство зад него може внезапно да направи България доста постоянна. Петък, четвъртък бяха дни в които българският парламент и систематичните партии действаха рационално и не се подаваха на популизма да се вършат сватбарски бюджети, а сложиха мерило и парите по Плана за възобновяване да се харчат единствено за планове, както е заложено, заключи той.

Борисов бе безапелационен, че ГЕРБ са създали доста отстъпки в посока стабилизиране на страната. Не забравяйте, че след празниците идват делниците, сподели Борисов.

Той бе безапелационен, че идващата година ще е доста сложна.

Светът лети към рецесията, ще има безработица, отлив на инвеститори  и в това време мигрантите изпълниха страната, сподели още Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР