Не трябва да повтаряме грешките от последните десетилетия и да

...
Не трябва да повтаряме грешките от последните десетилетия и да
Коментари Харесай

Няма да се върнем към комунизма, обяви Путин пред парламента

Не би трябвало да повтаряме грешките от последните десетилетия и да чакаме да се върне комунизмът , ние би трябвало да променим обстановката към по-добро, не можем да чакаме.

Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин в годишното си обръщение пред Федералното заседание, представен от локални медии.

Руският водач приказва най-вече за проблемите в страната и проектите на държавното управление за разлика от предходната година, когато най-вече обърна внимание на външнополитическата обстановка.

Той даде обещание на руснаците по-добри условия на живот " в границите на тази година ".

" През тази година руснаците би трябвало да усетят промени към по-добро ", сподели той пред депутатите и сенаторите от двете камари на съветския парламент.

" Благодарение на доста години групови старания и резултатите, които постигнахме, в този момент ние можем да влагаме...огромни, минимум за нашата страна, финансови запаси в развиването на Русия. Никой не ни ги е дал, не сме ги заели, тези средства са основани от милиони наши жители...средствата би трябвало да бъдат употребявани...да се усили благосъстоянието на съветските фамилии ", добави той.
 Снимка 407653
Източник:

По думите му до 2024 година Русия би трябвало да реализира позитивен чист растеж на популацията след превъзмогване на сегашния спад, който е вследствие на големите жертви през Втората международна война и стопански проблеми след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики.

Путин дава обещание повече пари за подкрепяне на фамилиите с деца. Данъчни облекчения за многодетните фамилии.

Руският президент разгласи, че 19 милиона руснаци живеят в беднотия, само че напомни, че през 2000 година броят им е бил 40 милиона души.

Темпът на растеж на стопанската система на Русия би трябвало да е над 3% , изиска президентът на Русия.
 Снимка 407652
Източник:

Той заяви, че за първи път златният и валутният запас изцяло покриват външния дълг. Путин уточни четири целта в стопанската система: растеж на продуктивността на труда, увеличение на износа на нехранителни артикули, възстановяване на бизнес климата и унищожаване на икономическите ограничавания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР