Не трябва да подценяваме Русия, която показва воля да продължи

...
Не трябва да подценяваме Русия, която показва воля да продължи
Коментари Харесай

Столтенберг: Русия показва воля да продължи войната в Украйна


Не би трябвало да подценяваме Русия, която демонстрира воля да продължи войната в Украйна, макар страданията, съобщи през днешния ден генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8837
Няма белези съветският президент Владимир Путин да обмисля смяна, добави той на взаимна конференция с ръководителите на Европейския съвет Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в и на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е след подписването на третото заявление за взаимно съдействие сред Европейски Съюз и алианса.

Путин очакваше да превземе Украйна за часове и да ни разедини, само че не съумя, заключи Столтенберг.

По неговите думи режимът в Москва желае друга Европа, както и да управлява нейните съседи и да подкопае свободата и демокрацията.

Генералният секретар означи, че подписаният през днешния ден документ уголемява стратегическото съдействие сред НАТО и Европейски Съюз, като включва въпросите за противодействието на дезинформацията и хибридните закани, както и за запазване на инфраструктурата.

Столтенберг уточни, че през днешния ден по-важното е страните от двете организации да обезпечат оръжие за Украйна, в сравнение с да съблюдават разпоредбите за личните си ресурси.

Руската война в Украйна сплоти Европейски Съюз и НАТО, уточни Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в. Той означи, че до момента Европейски Съюз е обезпечил помощ на украинската страна за 50 милиарда евро.

Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е съобщи, че Европейски Съюз ще продължи помощта си за Киев.

По нейните думи се приготвят нови наказания против Беларус и Иран поради съучастието им във войната на страната на нападателите.

Според нея Европейски Съюз към този момент е преодолял зависимостта си от съветските енергоносители, като е прекратил напълно вноса на въглища и 80 на 100 от доставките на съветски газ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР