Не трябва да използвате задушаване по време на секс, ако

...
Не трябва да използвате задушаване по време на секс, ако
Коментари Харесай

Съветите на секс експерт, ако партньорите ви прекаляват със секс фетишите

Не би трябвало да употребявате задушаване по време на секс, в случай че сътрудникът ви не е дал единодушие, споделя писателката и секс треньор Дейдре Сандърс. Тя предизвести за рисковата игра в леглото, отговаряйки на въпрос на четец на The Sun, представен от lenta.ru.
Млада жена, която заради несполучливи срещи се разочаровала от опцията да откри обич, се обърнала към Сандърс за съвет. Момичето се оплакало, че младите мъже, с които излиза, изчезват без пояснение, манипулират и задават неуместни въпроси за колективен секс и култове.
„ Последният човек изглеждаше страховит, само че първия път, когато правихме секс, ме хвана за гърлото и стартира да ме души. Бях шокирана, само че той подвигна плещи и сподели, че всички девойки го харесват “, спомня си неприятното прекарване читателката.
Сандърс показва, че няма безвредно душене, защото сътрудникът може да не реши силата и да прекали с натиска.
„ Ако мъжът не схваща, че е належащо единодушието на колегата му в такива случаи, тогава не би трябвало даже да се приказва за това “, уверена е Сандърс. Специалистката посъветва читателката краткотрайно да спре интензивно да търси връзка и да изтрие приложенията за запознанства. Тя изясни, че в такива уеб сайтове хората привикват с огромен брой евентуални сътрудници и се отнасят към тях консуматорски.
„ Погрижете се за себе си, присъединете се към някой занимание клуб, намерете ново занимание и другари. Не търсете любовта, тя постоянно се появява там, където има другарство и общи ползи “, приключва Сандърс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР