Не трябва да гледате постоянно новините, за да знаете какво

...
Не трябва да гледате постоянно новините, за да знаете какво
Коментари Харесай

Гордост?! Новият на Златка се хвали с нарушения на пътя, моделката грее до него

Не би трябвало да гледате непрекъснато новините, с цел да знаете какво е това " война по пътищата ". Агресивно шофиране, липса на надзор и безусловно възприятие за безнаказаност  могат да обобщат тази война, която съвсем всеки ден взима жертви. И вместо известните българи да ни дават образец, както става на Запад да вземем за пример, те стават просто част от тези безнаказани водачи, които даже се хвалят с " достиженията " си. Като новото гадже на Златка Райкова да вземем за пример:

Видеото е от стори на някогашния тенисист Карен Хачатрян, който с горделивост демонстрира по какъв начин кара скъпия си автомобил в обитаемо място с 90 км/ч. Само да напомним на Карен, че нито е готино, нито е за хвалене. 

Виж още: Така честват доста богатите! Цветелина Янева пръсна хиляди за ЧРД, целият елит ѝ гостува!

И в случай че се чудите накъде са се разбързали по този начин Златка и Карен, отговорът ще ви впечатли - към следващата отмора. Това се схваща от последващо стори, на което Карен, който кара с тази скорост, даже е решил да се снима със Златка, която грее до половинката си. 

 https://www.instagram.com/karenhpi/

Иначе моделката качи TikTok от въпросния хотел, където пита Карен по какъв начин най я харесва. Без грим, е отговорът на някогашния тенисист. 

@zlatkaraykovaaa #nomakeup #nofilter #mylove #fy #fypシ #fyp #
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР