Не трябва да допускаме тежка дестабилизация на държавата, което ще

...
Не трябва да допускаме тежка дестабилизация на държавата, което ще
Коментари Харесай

Отцепилият се от ИТН Георгиев: Ще гласуваме против вота на недоверие

" Не би трябвало да позволяваме тежка дестабилизация на страната, което ще се случи, в случай че това държавно управление падне. Ще гласуваме срещу вота на съмнение. Може би е имало скрита сделка сред Има Такъв Народ и ГЕРБ, която последователно се изпълняваше, с цел да се стигне до експертен кабинет, подсилен от ГЕРБ и Движение за права и свободи ". Това съобщи за " Твоят ден " по NOVA NEWS депутатът Георги Георгиев, отделил се от " ИТН ".

По думите му на този стадий не е въображаемо за основаване на нова партия с водач Радостин Василев. " Категорично бих подкрепил той да остане министър на спорта. Той стартира да извършва програмата на Има Такъв Народ. Не ни харесва формата на действие на парламентарната група. Не се приема, че нещо не е наред. Предполагам, че има и други, които не утвърждават модела, въпросът е до каква степен е прагът на приемане на всеки ", счита той.

Според него е нужно да се понижи експанзията в политическия живот у нас. " В тотото има почтени хора. Радостин съблюдава закона, като назначи способени хора ", изясни Георгиев. И добави, че е допустимо да се отделят още хора, които са разочаровани, само че може и групата да остане в този си състав. За него не Македония е повода за разпада на обединението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР