Не, това заглавие не е подвеждащо.И Владимир Путин, и Сергей

...
Не, това заглавие не е подвеждащо.И Владимир Путин, и Сергей
Коментари Харесай

Санкционираните от ЕС Путин и Лавров могат да дойдат у нас на 3 март

Не, това заглавие не е подвеждащо.

И Владимир Путин, и Сергей Лавров могат умерено да влязат в България, както и в целия Европейски съюз, стига да пожелаят това. И искащите да ги поканят да 3 март у нас могат незабавно да седнат да им пишат покана, стига да не са го създали.

Президентът и външният министър на Русия бяха глобени през вчерашния ден от Съвета на Европейски Съюз поради експанзията в Украйна. Това стана по силата на

„ Замразяват се всички финансови средства и стопански запаси, които са благосъстоятелност или се владеят, държат или управляват от някое от физическите лица или от обвързваните с тях физически или юридически лица, формирания или органи... “, гласи член 2 от него.

Путин и Лавров попадат под номера надлежно 669 и 670 във втория санкционен лист, обвързван с експанзията. Ограничителните ограничения са по силата на изменение на.

Под имената на двамата е маркирано:

„ Първа алинея на член 1 не се ползва за това лице. “

Тя гласи:

„ Държавите членки подхващат нужните ограничения, с цел да предотвратят влизането на тяхна територия или директното прекосяване през нея на физическите лица, които носят отговорност за дейности, подкопаващи или застрашаващи териториалната целокупност, суверенитета и независимостта на Украйна, както и на свързани с тях физически лица, както са посочени в приложението. “

Изключението поради Путин и Лавров се постанова заради необходимостат от поддържане на канали за връзка с Русия, обясниха източници от Европейски Съюз още преди одобряването на глобите.

Всички останали лица, включени във втория лист, са хем със замразени сметки в Европейски Съюз, хем нямат право да стъпват на територията му.

Това са членовете на съветския Съвет за национална сигурност, подкрепили признаването на така наречен Донецка и Луганска национални републики (ДНР и ЛНР). Наказани са и всички депутати от съветската дума, утвърдили договорите за другарство и съдействие и взаимопомощ с двете сепаратистки формирования.

Така глобените съветски жители поради експанзията спещу Украйна още от 2014 г- станаха общо 670.

Ограничителни ограничения са наложени и против близо 150 висши представители на Беларус поради съучастието на страната в съветското навлизане.

Всички признати на 25 февруари 2022 година решения на Съмета на Европейски Съюз за наказания против съветски представители поради експанзията в Украйна можете да намерите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР