Не, това не е призив към лицемерие. Просто за да

...
Не, това не е призив към лицемерие. Просто за да
Коментари Харесай

Ето 10 правила как да овладеете изкуството на манипулацията

Не, това не е апел към двуличие. Просто с цел да може мъжът освен да ви слуша, само че и да ви чува и схваща, би трябвало да говорите с него на специфичен език.
Психолозите разкриват тайните на манипулирането на мъжа и в случай че овладеете това изкуство, вашият сътрудник ще прави това, което желаете. Ако той е удивен от вас, елементарно ще се справите. Представяме ви 10 правила, които ще ви оказват помощ да овладеете изкуството на операцията.

Тайна 1
Опознайте го добре
Ключът към щастливата връзка е да сте наясно с главните желания на обичания човек и да можете да ги задоволите. Всичко наподобява просто, само че има специфичност - мъжът би трябвало да е уверен, че сте скъп и незаместим. Намеквайте му постоянно, даже по-скоро непосредствено казвайте, че го познавате по-добре от другите. Защото, в случай че просто му дадете всичко от себе си, вашият принос може да остане неусетен. Такава е природата на мъжете, те постоянно имат потребност от „ образна патерица “ пред очите си.

Тайна 2
Уважавайте мнението му
Каквото и да се случи, постоянно уважавайте своя мъж, неговото мнение и правила. Дори и да не сте съгласни с него, това не значи, че би трябвало да докажете противоположното. Никой не обича да омаловажават мнението му. Една мъдра жена постоянно ще съумее да покаже на мъжа, че неговите убеждения също са значими за нея. Заедно е по-вероятно да намерите взаимни отстъпки, в сравнение с поотделно.

Тайна 3
Хвалете го
Да, дами, не сме единствените, които обичат комплиментите. За мъжа е доста значимо да знае, че забелязвате неговото предимство пред останалите мъже. Не пестете похвали, хвалете обичания, радвайте се на триумфа му и не му давайте препоръки, в случай че, несъмнено, той не ги е изискал. Колкото по-откровени и откровени са думите ви, толкоз по-нежно ще бъде отношението му към вас.

Тайна 4
Опознайте усетите му
Очарованият мъж е дисциплиниран. Така че, станете за него незабравимата жена, тъй че и през разум да не му минава да търси идеала в друга. Трябва да умеете да развълнувате мъжа си и в леглото. Няма някакви избрани правила. Всичко зависи от желанията на съответния човек. Затова помнете, че това, което харесва някогашният ви, може да не подхожда на сегашния сътрудник.

Тайна 5
Оказвайте поддръжка, постоянно и за всичко
Ако не го вършиме, доста ще загубите. Изкуството за сполучлива операция на мъжа включва усвояването едно значимо предписание - постоянно бъдете нежни и търпеливи, изключително към провалите на обичания човек. Вашият сателит би трябвало да е 100 % сигурен, че ще останете на негова страна, даже в случай че целият свят се отвърне от него.

Тайна 6
По-полека с страстите
Представителите на мощния пол са непознати на страстите, най-малко не ги изпитват в такава мощ, както дамите. Те живеят в света на логиката. Прекомерно мощната демонстрация на страсти ги хвърля в ступор.

Тайна 7
Правете взаимни отстъпки, изисквайте взаимни отстъпки
Не постоянно гледните точки на двама души съответстват и това е обикновено. Важното е да се намерят компромисни решения в точния момент. Не позволявайте на разногласието да се разраства, другояче ще погуби любовта ви. Мъжете са директни същества, до момента в който дамите обичат да се самонавиват. Споровете би трябвало да се третират без непотребни страсти.

Тайна 8
Бъдете откровени
За откровените дами е по-лесно да ръководят мъжа. Със своя сексапил и грижа те стимулират обичания си към подвизи.

Тайна 9
Бъдете самостоятелни
За мъжа няма по-ярка светлина от тази, която е запалила огън в сърцето му. Не спирайте да бъдете тази жена. Останете мощни, самостоятелни, мистериозни, тайнствени, примамливи, красиви! Направете го за своя мъж. Той би трябвало да знае, че не е самичък. Оставете го да ви търси още веднъж и още веднъж, в никакъв случай не позволявайте на връзката ви да затъне в рутина. не превръщайте

Тайна 10
Придържайте се към златната среда
За да станете жена със златни стандарти, е значимо да се придържате към златната среда във всичко. Използвайте препоръките умно и деликатно, не отивайте прекомерно надалеч. Всичко е положително когато е в умерени количества. Но най-важното е да слушате гласа на сърцето си. Женската вътрешен глас не е подвела никого.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР