Не толкова умен крадец се излъчи на живо пред хиляди

...
Не толкова умен крадец се излъчи на живо пред хиляди
Коментари Харесай

Мъж открадна телефон, но това, което откри вътре го изненада

Не толкоз интелигентен апаш се излъчи онлайн пред хиляди фенове в обществените мрежи действието си, което докара до незабавното му арестуване, откакто открадна телефона на египетски публицист.

Журналистът Махмуд Рагеб от вестник „ Ал Юм ал-Сабаа “ предаваше онлайн репортаж за лекото трептене на земята, което се усети в северен Египет по време на земетресение, когато крадецът, каращ мотоциклет, сграбчи телефона му и потегли.

Инцидентът е станал на мост в четвъртия по величина град в Египет Шубра Ал-Хайма, оповестява уеб сайтът.

Египетската полиция разгласи, че е арестувала обирджия, чието лице беше разкрито изцяло, защото телефонът продължаваше предаването онлайн, без той да знае.

Египетската прокуратура също подреди крадецът да бъде изправен пред съд.

Прокурорът на страната съобщи в сряда, че мъжът ще бъде изправен пред наказателния съд на страната.
 Тази жена не забелязала, че е бременна. Начинът, по който е родила шокира целия свят Тази жена не забелязала, че е бременна. Начинът, по който е родила шокира целия свят
Американката не забелязала личната си бременност, ненадейно родила, без да смъкна дънките си и без да разбере какво се случва. Тя р...

Допълва се, че на всичкото от горната страна мъжът е карал мотоциклет без маркировка и в насрещното придвижване.

Новината стана вирусна в Египет, гледана от феновете на директното предаване със комбинация от комизъм и задоволство, че мъжът е бил заловен на крачка. Кражбата с мотоциклет не е необичайност в столицата на Египет.

След кражбата откраднатият телефон предава онлайн каращият мотоциклета, който пуши цигара, до момента в който се вози по автомагистрала.

Рагеб, който нормално отразява провинция Калубия за вестника и уеб страницата на „ Ал Юм “, сподели, че първо се е опитал да преследва мъжа на мотоциклета, преди да ревизира дали предаването онлайн продължава, с цел да види самоличността му. Той сподели, че го е разпознал като човек, който е минавал около него единствено няколко минути преди този момент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР