Не толкова често, но се случва да открием странни неща

...
Не толкова често, но се случва да открием странни неща
Коментари Харесай

Наша певица намери счупени зъби в брашно и изригна: Сган сме, сган!

Не толкоз постоянно, само че се случва да открием странни неща в закупената от магазина храна.

Наскоро жена беше споделила в обществената мрежа Facebook, че е разкрила телбод в баничка. Майка пък бе намерила значителен размер стъкло в бурканче с бебешко пюре.

Родната певица, поетеса и актриса Катя Близнакова също попадна на шокираща находка. В персоналния си акаунт във Facebook тя написа яростно, че в брашно е разкрила счупени човешки зъби.

" Думи не ми стигат! Яростна съм! Замесвайки тесто открих счупени човешки зъби. Е, по какъв начин е допустимо, бе? Отврат! Изхвърлих 5 кг. брашно! Сган сме! Сган! ", гласи обявата на Близнакова.

Не е ясно по какъв начин зъбите са попаднали в брашното, а в мненията под обявата пишат, че това не са зъби, и че е хубаво брашното да се пресява преди приложимост. Катя обаче отбелязва, че тя тъкмо по този метод е попаднала на шокиращата находка - с пресяване на брашното.

" Работила съм за малко в завод за пакетиране на брашно. Беше преди години, не помня марката, само че помня, че сутринта трябваше да удряме наложително по металните фунии и тръби, в които се изсипват чувалите, с цел да няма плъхове или мишки и да се смелят дружно с брашното ", признава Торосян Байрактарова.

Жена пък споделя, че е попаднала на брашно с цяло семейство мишки в чувала.

" Кате, аз откогато открих мишка - цяло семейство, го върнах на компанията производител. Изпратиха ми нов чувал 5 кг. с мишенци, него също върнах и си желаех цената на парите за брашното и тежестта, че до София на адрес е съвсем 20 лева с натрапен платеж. Върнаха ми парите и огромни извинения, изпратиха за тяхна сметка нов чувал, дадох го на един безпаричен човек ", разяснява Нели Дачева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР