Не търсете скандала другаде, при Вас е, колеги“, в собствения

...
Не търсете скандала другаде, при Вас е, колеги“, в собствения
Коментари Харесай

Каракачанов към Скопие: Скандалът е при вас, не някъде другаде

Не търсете абсурда другаде, при Вас е, „ сътрудници “, в личния Ви двор, и е голям, европейски. С тактиката „ крадецът вика дръжте крадеца “, с протестни ноти и внезапни придвижвания няма да потулите лобистките си дейности, ориентирани против България! Това съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов , водач на Вътрешна македонска революционна организация.
 Острата позиция на заместител министър-председателя по публичния ред и сигурността и министър на защитата Красимир Каракачанов идва в отговор на изпратената протестна нота от външното министерство на районен съд Македония против клип на българския представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки. Съмнително е съвпадението на тези дипломатически дейности единствено няколко дни, откакто избухна европейски скандал, сочещ лобисткия напън на политиците в Скопие, против България.
„ Колегите “ и „ приятелите “ в Скопие се пробват по всякакъв начин да отвлекат вниманието от големия лобистки скандал, който ги свързва със словенската фабрика за клюки „ ИФИМЕС “. Вместо да кажат едно обикновено „ извинявайте, сгрешихме “, се пробват да го играят като крадеца, който вика дръжте крадеца. Не съумяват даже да прикрият суматохата си, която ги е обзела поради следите на парите, отиващи до лобистите от Любляна. Или по какъв начин са били финансирани „ словенците “ и най-много по какъв начин не престават да бъдат финансирани и „ насочвани “ от държавно управление в Скопие против София.
Това написа водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във „ Facebook “. Той продължава:
Всичко се знае, „ сътрудници “, ще се постараем да узнаят напълно скоро и европейците! Напомням, че във въпросните разбори, направени от съветниците на Заев, България е показана като една „ изкуствена страна “, без българи, само че пък обитаема с „ принудително българизирани и оковани във вериги македонци “. За тях България е била и продължава да бъде „ фашистка страна “. За тях канцлерът Меркел е „ шефката на балканската мафия в Европейски Съюз “, а с нейната партия ХДС са „ секрети почитатели “ на нацизма и Хитлер.
Не търсете абсурда другаде, при Вас е, „ сътрудници “, в личния Ви двор, и е голям, европейски, декларира Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР