Не сушете в микровълновата и не ги правете от памперс. Съвети

...
Не сушете в микровълновата и не ги правете от памперс. Съвети
Коментари Харесай

КЗП: Не сушете маските в микровълновата

Не сушете в микровълновата и не ги правете от памперс.  Съвети за условията към маските и методите за тяхното изпитване и прилагане, показа Комисията за отбрана на потребителите (КЗП).
Ето какво поучават още.
 Протест против маските в учебно заведение пред Народното събрание Протест против маските в учебно заведение пред Народното събрание
С апела " Да спрем геноцида над децата ни! " цели класове от столични учебни заведения, дружно с родителите, излизат на митинг в петък, 18.09....
Маските вид „ Направи си самичък “ е добре да бъдат направени от плътни тъкани, които да разрешават да се диша умерено и да не се запарва лицето. А рискови решения като хартиени торби за прахосмукачка, материали за изолираност на здания и памперси въобще не са възможни . Когато маските са за многократна приложимост е належащо да се перат при температура от най-малко 60 градуса. Сушенето в микровълнова фурна или посредством сешоар не е целесъобразно, заради неналичието на надзор върху температурата във всяка точка на защитното покритие за лице, а и това може да повреди филтърният материал.
Кои са главните препоръки по отношение на използването на защитните покрития за лице?
Предпазното покритие за лице за обща приложимост не може да бъде употребявано за отбрана от химикали. Изваряването на защитното покритие за лице за обща приложимост не е целесъобразно, в случай че не е предложено от производителя. Не се подсигурява, че платът ще издържи температура на водата от 100°C, без да се разгради. Придържайте се към разпоредбите за физическо разграничаване, даже при носене на защитно покритие за лице за обща приложимост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР