Не стихва интересът към Душан Влахович. 21-годишният сръбски национал се

...
Не стихва интересът към Душан Влахович. 21-годишният сръбски национал се
Коментари Харесай

Босът на Фиорентина готов на всичко да задържи основен играч

Не стихва ползата към Душан Влахович. 21-годишният сръбски национал се показва впечатляващо за Фиорентина през този сезон и напълно предстоящо заваляха предложения към нападателя. Младият гений е изиграл 28 мача за „ виолетовите “ от началото на акцията в Серия А, като се е разписал цели 13 пъти.

Европейските грандове незабавно започнаха да наблюдават обстановката към сърбина, а Ливърпул и Манчестър Юнайтед се считат за едни от главните претенденти за подписа на голаджията. От Фиорентина обаче към момента не са споделили последната си дума, защото се чака притежателят на отбора Роко Комисо напълно скоро да дойде в Италия и да се срещне персонално с Влахович.

Според информациите, Комисо ще направи всичко допустимо да убеди голмайстора да остане най-малко за още един сезон на „ Артемио Франки “ и да не избързва с трансфер в някой огромен клуб. Босът има намерение да предложи и нов договор на футболиста, а от управлението на „ Ла виола “ са твърдо решени да не разрешат на своята най-голяма звезда да си тръгне толкоз елементарно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР