Не стига, че реши да се разведе с него, докато

...
Не стига, че реши да се разведе с него, докато
Коментари Харесай

Никоя не го беше унижавала така! Полина Спасова: "Великият" Благой не го бива и в леглото, защото... (БРУТАЛНИ РАЗКРИТИЯ)

Не стига, че реши да се разведе с него, до момента в който той още е в Сървайвър и му го заяви с писмо, ами в този момент и го унизи брутално. Да, Полина Спасова може да е най-младата от дамите на Джизъса, само че никак не си поплюва - изключително като се разбра, че футболистът освен " пърха " с някогашната си държанка Татяна в Сървайвър, ами е завъртял и главата на устатата Снежана Макавеева.

Знаем, че актрисата първо въобще не харесваше Благо, само че през вчерашния ден напусна формата със сълзи на очи поради раздялата си с него. " Исках да имам още време с Благо ", едвам не се разрева Макавеева, което е явен знак, че тя е следващата на Георгиев.

Всичко това очевидно е пристигнало в повечко на Полина, която се изхилила неистово на " новата двойка " и шумно ожалила Снежана пред свои другари в столично заведение. И то по този начин, че всички в близост я чули.

" Благой ли, бе?! За Благой ли тъжи благата?! Горката, дано се заблуждава, то и аз бях същата, само че се веселя, че бързо прогледнах. Трябва в действителност да се вържеш и да бъдеш с този човек, с цел да осъзнаеш какъв балон е и какъв брой бързо се пука. А и при всичките му искания и връзки, най-малко да беше понаучил нещо, че да не е толкоз зле в леглото ", изсмяла се Полина.

Според Спасова, Благой гледал да задоволява единствено себе си и личните си стремежи като въобще не умеел да доставя приятност на партньорката си. Искал единствено на него да се вършат избрани неща, а дамата в леглото му умирала от досада.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР