Не стига, че не е издавала албум от 2016 г.,

...
Не стига, че не е издавала албум от 2016 г.,
Коментари Харесай

Риана е бременна, а феновете ѝ са в паника и "стачкуват"

Не стига, че не е издавала албум от 2016 година, не стига, че се занимава единствено с марката си, а в този момент и бременна!

Е, това са една част от реакциите на някои почитатели на Риана, която заяви, че ще става майка за първи път. Щастливият баща е A$AP Rocky, с който Риана се познава от дълго време, само че за връзката им публично се заприказва през 2020 година

Виж още: Моника Валериева не е най-лошото! 5 оферти за по-неподходящи гаджета за Меди 

Интернет прегря за минути, откакто Риана удостовери слуховете, че е бременна. Част от армията на Ри, както се назовават почитателите на певицата, не са очаквали тъкмо тази новина. Какво вършат гневните почитатели в подобен миг? Стачкуват, мятат и крещят (предимно в Twitter).

" Армията трепери, плаче и повръща, тъй като желаеха Риана да заяви, че бременна, само че не с бебе, а с албум ".

Виж още: И България си има своята богата TikTok мацка! Коя е Рич Бич и по какъв начин се загуби на Северния полюс 

" Ами, в случай че ни изненада с албум и бебе? Две в едно би било отлично ", пишат почитатели, които очевидно четат много книги за положително мислене. Не е невероятно Риана да направи и тъкмо това, само че като се замислим... за какво ѝ е да си дава напън, като печели повече от Fenty?! Музикалната промишленост е в колапс и изпълнителите не печелят към този момент от продажби на албуми. Е, в случай че името ти е Тейлър Суифт и Адел, нещата тогава стоят по различен метод.

Новината за бремеността на Риана провокира куп реакции и смешки, в това число с Дрейк. " Ето по какъв начин е изглеждал Дрейк, откакто е схванал за бремеността на Риана ".

" Супер, Риана е бременна, а аз съм още сингъл ".

Виж още: DARA за едно пиянско пребиване, компликациите, изневерите и нелепостите от обич

" Бебето на Риана ще порасне и ще издаде албум преди майка си " пък е другият занимателен коментар, който обикаля из обществените мрежи.

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/badgalriri/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР