Не става въпрос за развързване на кесия, а за цялостна

...
Не става въпрос за развързване на кесия, а за цялостна
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Пеевски има достатъчно работа в България

Не става въпрос за развързване на торбичка, а за цялостна стратегия за ускорено и догонващо развиване на България, с цел да настигнем най-малко страните от нашата четга. Става въпрос за голем пакет от ограничения, които са в поддръжка на българския бизнес и задграничните вложители. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид във връзка оповестените планове за законови промени за понижаване на Данък добавена стойност на хляба, медикаментите и учебниците.

Тези дни и Румъния, и Гърция оповестиха понижаване на разнообразни ставки, а те са районни играчи на Балканите, България не би трябвало да остава обратно. Трябва да помислим по какъв начин тази разлика да не остане в джобовете на огромните компании, а действително стоките да поевтинеят за хората. Ще намерим механизъм, съобщи Хамид. Ще търсим необятна парламентарна поддръжка за нашите законопроекти, добави той.

Хамид уточни, че в Движение за права и свободи са удовлетворени от постигнатия резултат на евроизборите. Бяхме си сложили по-високи цели като безспорни стойности, само че постигнахме всички четири цели, сложени от управлението, като първата от тях беше да възстановим вредите, нанесени на последните парламентарни избори, и да потвърдим, че генното партийно инженерство против Движение за права и свободи няма да успее. Постигнахме още няколко цели – да подобрим резултата от последните парламентарни избори, уточни той.

Разбрахме какво чакат от нас хората – желаят България да форсира своето развиване и техните деца да не напущат България, а да работят тук, съобщи Хамид.

В отговор на въпрос машинация ли е решението първите двама в евролистата на Движение за права и свободи – Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски, да не станат евродепутати, Хамид Хамид съобщи: "По никакъв метод това не може да бъде наречено машинация. Напротив, това е сериозното отношение на Движение за права и свободи към европейските избори, към европейската концепция. Движение за права и свободи излезе с най-силните си претендентите, престижите на Карадайъ и Пеевски са най-високи в цялата страна. Ръководството реши, а и самият господин Пеевски съобщи предпочитание, че има задоволително работа в българския парламент. Никога не е късно да отиде в Европейския парламент, идват нови европейски избори. Г-н Пеевски има задоволително работа в страната, в своя изборен регион ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР