Не става дума само за материални неща. Това засяга начина

...
Не става дума само за материални неща. Това засяга начина
Коментари Харесай

Фондация Карнеги: Руската победа ще унищожи западния начин на живот

Не става дума единствено за материални неща. Това визира " метода на живот, системата на ръководство и набора от правила за интернационална търговия и бизнес ".

„ Резултатът от бруталната война на Русия [в Украйна] визира бъдещия интернационален ред след Студената война и ролята на Америка в оформянето му “, сподели сътрудникът на Carnegie Europe и основен редактор на Strategic Europe Джуди Демпси.

Тридневното държавно посещаване на Си Дзинпин в Москва също поддържа тази оценка, прибавя тя.

Демпси счита, че в случай че Украйна загуби, Западът също ще загуби и Русия ще възвърне въздействието си в Източна Европа:

„ Поражението би тласнало властническите режими, водени от Пекин, да трансформират интернационалния ред, открит след края на Студената война, и може да докара до загуба на владичество на Съединени американски щати. “

По нейно мнение, не става дума единствено за материални проблеми. Той визира " метод на живот, система на ръководство и набор от правила за интернационална търговия и бизнес ".

Следователно тези полезности и правила " би трябвало да бъдат поддържани посредством увещание, умела дипломация и убеденост, подкрепени от твърда мощ ", сподели Демпси.

Вторият закон на Нютон важи и за политиката: силата на деяние е равна на силата на противодействието. Колкото по-твърдо работят Съединени американски щати (Запада), толкоз по-твърдо ще работи Русия.

И в края на тази стълба на ескалацията ще възникне въпросът – кой и какво в действителност е подготвен да пожертва в името на своите полезности и метод на живот?

И тук Русия има преимущество, защото тази битка за нас има екзистенциален темперамент: на карта е оцеляването ни като страна и народ.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР