Не стана хубав мач, двата отбора не играха добре, ние

...
Не стана хубав мач, двата отбора не играха добре, ние
Коментари Харесай

Пламени Христов: Искам да спечелим медал с Добруджа

" Не стана прекрасен мач, двата тима не играха добре, ние сме с повече опит, Варна са млад тим и успяхме да ги преодолеем, съобщи пред публицисти ст.треньорът на Добруджа 07 Пламен Христов след успеха през вчерашния ден вечерта над Черно море във Варна с 3:0.

Да кажа, че е елементарен мач- не е, да кажа, че е сложен мач - не е, посредствена работа, добави експертът. Играем мач за мач и докъдето стигнем - цели нямаме, а съперници има колкото желаете - Монтана, Левски, Хебър, Нефтохимик, все тимове, които са на равнище и с тях ще се види накъде вървят нещата. На този стадий е рано да се каже.

Със сигурност в понеделник, 4 ноември, когато Добруджа 07 приема първия сериозен противник - Марек, тимът ще има сили да се опълчи съществено от позиция на това, че към момента търси личния си образ. За нас проблем е сервизът в тази зала ( " Христо Борисов " ), по тази причина и през днешния ден направихме доста неточности на начален удар, само че в Добрич мачът ще е със напълно друг заряд и се надявам на победа ", сподели Пламен Христов.

" Аз желая да създадем едно положително класиране, приказваме за орден, само че това не значи, че ще го обещая, тъй като не играя аз, в случай че играех аз - щеше да ми е по-лесно ", пошегува се треньорът и към този момент по-сериозно добави: " Със сигурност не ни е това играта - можем доста повече. "

На въпрос за какво не подхваща повече смени по време на игра, отговорът бе: " Този тим е чисто нов, като се изключат 2-3 момчета - Корде, Николай Тодоров - другите са нови, не сме намерили още образа на тима и предвид на мачовете, които предстоят и качествата на състезателите - по тази причина и са толкоз малко промените. Не е значимо дали ще победим Варна с 3:0, значима е самата игра, по тази причина виждам играта, а не кой играе. На този стадий е от голяма важност да се играе с най-хубавото, което имаме и да намерим точния състав, тъй като ни следва серия от тежки мачове - с Дупница в понеделник, с Левски, с Хебър, с Монтана като посетител, с ЦСКА като посетител. От тези мачове би трябвало да вземем две, три победи, с цел да са постижими задачите ни.

Тъй като Теодор Йорданов лекува травма, а и неговото персонално предпочитание е да отиде да играе в Левски, треньорът е провел диалог с управлението на клуба за намиране на четвърти централен блокировач. Уговорката е след изборите този проблем да бъде решен. "


dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР