Не споделям и дума от вижданията на кандидат-здравния министър по

...
Не споделям и дума от вижданията на кандидат-здравния министър по
Коментари Харесай

Първи разнобой в Има такъв народ след победата

" Не споделям и дума от вижданията на кандидат-здравния министър по тематиката за ограниченията, наложителната имунизация, както и за имунния развой. Мога да бъда доста по-обстоятелствен, само че не в този момент е времето и мястото ".

Това декларира в обществената мрежа Фейсбук проф. Андрей Чорбанов, който завоюва безапелационно вота във Велико Търново като лидер на листата на " ИТН ". Професорът от Българска академия на науките, който създава първата българска ваксина против ковид, получи най-вече преференции, а партията му завоюва с цели 5% пред втория.

Мнозина чакаха точно той да бъде и номиниран от " ИТН " за здравен министър, само че за подобен Слави Трифонов предложи в задатък Велислава Петрова.

" Сто пъти споделих, че министър няма да бъда ", съобщи Чорбанов на учудени от номинацията за здравен министър на " ИТН " консуматори. " Искрено се надявам да не я видите ", репликира той консуматор, който изрази нетърпението си да види работата на оповестения от Трифонов претендент за здравен министър.
 Първи разнобой в

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР