Не спират потоците от хора, които искат да разгледат Националната

...
Не спират потоците от хора, които искат да разгледат Националната
Коментари Харесай

Легло и люлка от цветя на Флора Бургас

Не стопират потоците от хора, които желаят да прегледат Националната галерия на цветя " Флора Бургас ". От откриването на Великден до края на ревюто се чака ползата да продължи.
Тази година уредниците са заложили на цветните пана. Флористите са съумели да създадат от цветя предмети и да пресъздадат цели сюжети.

Посетителите са посрещнати от водопади, люлки, маси, кревати и възглавници, килими, рамки за картини, музикални принадлежности, направени от зеленина и доста цветя. Фантазията на аранжорите може да се види и отвън палатите, където на зелените площи е подложен летателен балон от зелена растения, чешма, чиято вода в никакъв случай не стопира, великански щипки за пране, цветни кътове за отмора и още доста креативен решения.


Цветя в саксии, препарати за тяхното поддържане, семена за разнообразни растения, шубраци и дребни дървета се продават в региона на изложбата. Всеки може да си купи или елементарна да прегледа красивите живи растения, които оферират търговците. Те се явяват втора, съпътстваща галерия и са част от " Флора Бургас ".



Предстои на първи май да бъдат наградени най-хубавите участници в конкурсната част на " Флора Бургас ". Изложението ще бъде закрито на 7 май.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР