Не спирам да повтарям, че България и РС Македония нямат

...
Не спирам да повтарям, че България и РС Македония нямат
Коментари Харесай

Габриел в Скопие: България няма двустранен проблем с РСМ

Не спирам да дублирам, че България и районен съд Македония нямат двустранен проблем. Това съобщи вицепремиерът и външен министър Мария Габриел, съобщи специфичният делегат на БГНЕС Димитър Русков.


Българският външен министър Мария Габриел дойде довечера в Скопие, където ще взе участие в 30 среща на върха на Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ) или по този начин наречения Съвет на министрите. Веднага след идването си тя се насочи към българския културен център в Скопие.

Коментирайки двустранните връзки, тя съобщи, че има чувството, че ние постоянно търсим някакъв двустранен проблем.

„ Не спирам да дублирам, че България и районен съд Македония нямат двустранен проблем. България като член на Европейски Съюз отстоява фундаменталните правила и полезности на Европейски Съюз. Когато РСМ желае един ден да стане член, тя би трябвало да покаже, че участието значи отговорности и изпълнени обещания “, безапелационна е Габриел и добави, че като претендираш да си член на Европейски Съюз ти би трябвало да спазваш правата на индивида и главните фундаментални правила на Съюза.

Габриел беседва с представителите на българската общественост от РСМ.

„ Културата е това възприятие за принадлежност към общественост, което ти дава смисъл. Мога единствено да ви поздравя за това, че показвате както активността на културния институт, по този начин и дипломацията на България доближава до други висоти. Имате моята поддръжка, поздравления. Мога единствено да ви пожелая да имате всеки ден толкоз гости на изложбата, както довечера сме се събрали “, сподели Габриел. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР