Не смятам да правя никакви коалиции. Това каза в предаването

...
Не смятам да правя никакви коалиции. Това каза в предаването
Коментари Харесай

Светльо Витков: Няма да правя нови коалиции

Не считам да върша никакви обединения. Това сподели в предаването „ Лице в лице” по бТВ ръководителят на „ Глас народен” Светльо Витков.

„ Особено, в случай че си приказваме за по този начин наречения десен качамак или ляв качамак – изключено, там не може да ме видите дружно със Зелени. Знаете какво направиха Зелените предишното лято, по-мръснишки номер аз не съм чувал. На президентските избори – малко преди изборите, които бяха огромните избори – бяхме в коалиция и в последния ден, когато трябваше да подаваме документи ръководителят на Зелените се скри и ние не можахме да се записваме и пропадна нашата кандидатура. За мен това са обръч от НПО-та, които извършват избрани поръчки и употребяват удобни тематики, за които хората се застъпват. Има и свестни хора, само че те са по митингите, те не отиват да се договарят след това по кое време да спре протестът”, добави Витков.

Видяхме СДС-то даже един пердах не може да се спретне както би трябвало, разяснява Витков абсурда на съвещанието на Националния съвет на партията.

Единственото, което може да стане в този момент в Съюз на демократичните сили – химна могат да го сменят от "45 години стигат " на "Боят настана ". Тъжно ми е, не ми е прелестно това да го виждам, само че това е действителността. Чак пък да се бият, какво толкоз има там, с цел да се бият, съобщи още ръководителят на "Глас национален ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР