Не смятам, че трябва да отговарям на всички глупости, които

...
Не смятам, че трябва да отговарям на всички глупости, които
Коментари Харесай

Денков след коментари на Пеевски: Не смятам, че трябва да отговарям на всички глупости

Не считам, че би трябвало да давам отговор на всички нелепости, които се приказват в общественото пространство. Така министър председателят Николай Денков разяснява рецензиите на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски към него от последните дни.

Денков приказва и за избора на Момчил Мавров за подуправител на Здравната каса. Той посочи, че от ГЕРБ чакат да отдръпват Мавров, като по думите му те са основали този проблем и те би трябвало да го решат. Според премиера с този избор са нарушени два правилото.

Николай Денков насочи рецензии към ГЕРБ-СДС за това, че от две седмици бавят приемането на разпоредбите за избор на състав на антикорупционната комисия. По думите му, в случай че нещата не тръгнат още веднъж в вярната посока, - то няма смисъл от това държавно управление.

Припомняме, че в четвъртък

Политическа партия „ Продължаваме промяната “ осъжда остро “безпочвените рецензии ”, както ги назовават от партията, на Делян Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и “неговата неверна самопреценка за ролята му в страната ”. Това излиза наяве от позиция на партията, изпратена до медиите.

“Не нападателният пиар и имитацията на мощ, а вдишване на отговорност за ръководството извади страната от порочния цикъл от несполучливи избори, даде и ясна стратегия и посока за работа, обърка и затрудни създаваните с години схеми на зависимости ”, прецизират още те.

“Продължаваме да изпълняваме нашите цели макар всички провокации. Истинската мощ е силата на смяната ”, завършва известието на Политическа партия.

" Николай Денков не може да се отбрани самичък ". Така ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски отговори на рецензиите на „ Продължаваме промяната “. По думите мусвалянето на Денков зависи единствено от ГЕРБ, защото те са съдружни сътрудници с Политическа партия. Пеевски посочи, че от Движение за права и свободи в никакъв случай не са подкрепяли в целокупност ръководството, а единствено обособени политики.

Припомняме, че в последните си изявления Пеевски, който не стопира да приказва по всевъзможни тематики, изключително в подтекста на престоящия избор на ръководител на Движение за права и свободи, подлага на критика министър-председателя. В сряда, да вземем за пример, Пеевски сподели:

“Ако министър председателят не може да се оправи с работата, да отида да му я свърша, аз мога ”.Това е вторият му намек в границите на седмица за премиерския пост. Пеевски предложи да отиде и да опитва да бъде министър председател за един месец и в случай че е по-успешен и с по-висок рейтинг, може и да остане и за по-дълго. По думите му ще има бюджет на Здравната каса и прикани Денков “да не се напряга прекомерно ”.

“С паника следя вашата управническа беззащитност да се справите с климатично предизвикателство снеговалеж, особено за тези ширини по това време на годината ”, показва ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски в намерено писмо до министър-председателя Николай Денков.

„ Четири денонощия бедстват хиляди семейства. Четири денонощия – близо 100 часа, страната е скована от липса на електрозахранване, топлоенергия, затворени пътища, бедстващи обитаеми места, затворени аптеки, заключени кабинети на незабавна помощ, неработещ телефон за незабавни случаи и така нататък “, се споделя още в писмото.

Според Делян Пеевски вместо решителни и действителни дейности от страна на министър-председателя, той „ грее в новините с много съмнителна пиар акция “. „ Онлайн министър председател, вместо виновна изпълнителна власт. Това е доста смущаващо “, счита още Делян Пеевски.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР