Не смятам, че той е невинен. Не ми беше лесно,

...
Не смятам, че той е невинен. Не ми беше лесно,
Коментари Харесай

Адвокатът на Викторио, убил едногодишната си дъщеричка, разкри защо е поел защитата му

Не считам, че той е почтен. Не ми беше елементарно, с цел да приема отбраната. При мен пристигна татко му и ме помоли да го изслушам. Беше разчувствуван и ми споделя доста неща за фамилията.

Виждайки по какъв начин седят нещата, аз разбрах, че той не е от тези нарушители, които са с настройка за продължение, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов”, юристът на Викторио Александров, който умъртви жена си и едногодишната си дъщеричка.

Когато се сътвори атмосфера на обезсърчение, може да се стигне до такова закононарушение. Приех отбраната поради родителите и с ясното схващане, че закононарушението е осъществено. Защитата е обвързвана с това да се видят какви са аргументите и претекстовете за осъществяване на закононарушението, сподели тя.

Не мога да отговоря за какво е осъществено убийството. Мога единствено да кажа, че той е желал да се самоубие, по-късно в ареста всички се опитвахме да го накараме да не протяга ръка на живота си. Той мъчително е обичал детето си, сподели още юристът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР