Не смятам, че това правителство може да гарантира честни избори.

...
Не смятам, че това правителство може да гарантира честни избори.
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Не смятам, че това правителство може да гарантира честни избори

Не считам, че това държавно управление може да подсигурява почтени избори. Това съобщи Цончо Ганев - зам. ръководител на " Възраждане ", по Българска национална телевизия.

На въпрос по какъв начин ще разяснява предлагането на служебния министър председател Димитър Главчев да заеме и поста на външен министър, Ганев съобщи:

" По-скоро Бойко Борисов му е вменил и тези отговорности. Борисов и Пеевски това е държавното управление, с неясно присъединяване на Политическа партия и Демократична България с няколко министри, несъмнено, има и един на президента. Четири индивида, персонално определени от Петков и Денков, са министри. "

" Гравчев може единствено да желае да трансформира нещо, само че без подписа на президента не може да трансформира нищо ", акцентира зам.-председателят на " Възраждане ".

" Като съпротива инициирахме искане за събаряне на държавното управление. Убедихме Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ да се включат. Интересно е, че ПП-ДБ по всички студиа изясняват, че те са съпротива и желаят това държавно управление да не е в този вид, тъй като е прекомерно близо до Движение за права и свободи и ГЕРБ. В същото време не се подписват и не желаят да смъкват държавното управление.
За следващ път демонстрираха същинското им лице, те са дребният сътрудник на Движение за права и свободи и на ГЕРБ ", добави той.

Цончо Ганев акцентира, че от " Възраждане " неведнъж са предупреждавали за идната конституционна рецесия.

" От първия ден, в който падна държавното управление на ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ видяхме, че ние сме на прага на конституционна рецесия. Нещо, за което нашите адвокати ги предупреждаваха още, когато се променяше Конституцията. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР