Не смятам, че тази ваксина срещу коронавирус е опасна и

...
Не смятам, че тази ваксина срещу коронавирус е опасна и
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов: Мерките само удължават пандемията

Не считам, че тази ваксина против ковид е рискова и нездравословна по принцип. Просто не е предходна през всички стадии. Има една група странични реакции, които се виждат на доста късен стадий след година - година и половина.
По-скоро считам, че не е потвърдено, че те ще бъдат ефикасни, тъй като за успеваемостта би трябвало да мине един дълъг интервал от време, в който огромна част от ваксинирана група да се срещне с патогена, с цел да се види тази успеваемост, а това за момента няма по какъв начин да се реши.
 Проф. Андрей Чорбанов: Ваксинираните не би трябвало да съблюдават ограничавания Проф. Андрей Чорбанов: Ваксинираните не би трябвало да съблюдават ограничавания
Ваксинираните против COVID-19 не би трябвало да съблюдават противоепидемични ограничавания. Това съобщи шефът на департамент „ Имунология...
Това разяснява шефът на Департамента по Имунология към Института по Микробиология проф. Андрей Чорбанов в ефира на Нова телевизия.
По думите му най-хубавият метод за справяне със болестта е посредством естествения имунен отговор, той акцентира, че ограниченията, които редица страни са подхванали по-скоро удължават пандемията, в сравнение с да лимитират пандемията от вируса и резултатите от него.
" За вируса се реагира като че ли това е извънредно рисково зараза, поради която би трябвало да се затворят всевъзможни обществени контакти, общоприети действия в страните като вървене на учебно заведение, на всеобщи мероприятия.
Не считам, че това е по този начин, тъй като колкото повече не престават ограниченията, толкоз повече ще се отсрочи краят на пандемията, тъй като опитът и обикновените сметки демонстрират, че имунизацията няма да успее физически да покрие популацията като произвеждане ", разяснява той.
 Чорбанов: Локдаунът на никое място не спря разпространяването на COVID-19 Чорбанов: Локдаунът на никое място не спря разпространяването на COVID-19
" Ако този фарс беше просто приказка, приказен сюжет или психически принцип щеше да е занимателно предвид на Мъпет-героите, които...
" Ваксините постоянно са били свързани с вяра. Ваксината има една специфичност, тя се употребява на здрави хора. Дори и да отбрани на 100% индивида от болестта, не образува по-добър отговор от превозване на болестта ", сподели проф. Чорбанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР