Не смятам, че има връзка между убийството на Красимир Каменов-Къро

...
Не смятам, че има връзка между убийството на Красимир Каменов-Къро
Коментари Харесай

Бивш директор на служба Издирване: Не виждам връзка между политическите и съдебни трусове и убийството в ЮАР

Не считам, че има връзка сред убийството на Красимир Каменов-Къро и политическата обстановка у нас или с трусовете в прокуратурата.

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ някогашният шеф на работа „ Издирвани лица “ към Министерство на вътрешните работи Красимир Занев. По думите му Каменов е прочут измежду престъпните среди у нас след 1990 година и постоянно е бил обект на вниманието на службите. То едно ликвидиране мъчно можем да създадем и извод, че мафиотските години се завръщат, разяснява още той.

С разпореждане на Софийска градска прокуратура преди по-малко от два месеца Красимир Каменов - Къро е разгласен за търсене, дейностите на полицията са открили, че той не се намира в България и е разгласен за интернационално търсене с алена бюлетина, изясни Занев.

По думите му информация за точното определяне на самоличността на четиримата простреляни в Южна Африка няма, в посолството на страната ни там също към този миг не разполагат с публична информация.
Моята версия е, че управляващите от Южна Африка ще потърсят съдействието на нашите управляващи и евентуално тогава ще се изградят версии, по които ще се работи за откриване на закононарушението.
Правната помощ не е на доста високо равнище в страни като ЮАР. и евентуално това е повода хора като Красимир Каменов – Къро да се укриват точно там, сподели още Занев.
Убийството е тежко престъпно закононарушение и да, най-вероятно става дума за някакво почистване на сметки. Не мога да кажа, че причинителите са от България, само че очевидно е изтекла информация къде се е намирал Красимир Каменов и по този начин се е стигнало до убийството.
Не виждам политическа връзка или връзка с прокуратурата, акцентира изрично специалистът. В множеството случаи се заплаща на така наречен наемници, които физически правят закононарушението, само че аз считам, че в случай че управляващите свършат добре своята работа, поръчителите и самите причинители ще бъдат разкрити, заключи Занев.

Цялото изявление гледайте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР