Не смятам, че българското общество днес е готово да приеме

...
Не смятам, че българското общество днес е готово да приеме
Коментари Харесай

Цветанов: Не смятам, че обществото е готово да приеме БСП и ДПС в алтернативно управление


Не считам, че българското общество през днешния ден е готово да одобри Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в едно различно ръководство. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В момента, в който излезе новината, че Българска социалистическа партия ще желаят избор на съмнение, прочетох една друга вест - на Евростат, че безработицата е намаляла на 6,1% от 7,2% единствено за една година. От тук нататък всеки може да си формулира въпросите, които може да задава към ръководещите, акцентира Цветанов.

Според него това, че Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия желаят да бъдат опция или демонстрират някакво противоречие с политиките на настоящето ръководство, е парламентарна опция, от която те биха могли да се възползват.

Не считам, че българското общество през днешния ден е готово да одобри като опция Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в едно различно ръководство, добави Цветан Цветанов./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР