Не смятам, че българската държава е направила нещо в помощ

...
Не смятам, че българската държава е направила нещо в помощ
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП видя чудеса от храброст за 128 дни

„ Не считам, че българската страна е направила нещо в помощ на Русия. Ако това е някакво следствие на желанието ни да не банкрутира това дружество и хората да не останат без работа, цените на горивата да не се вдигнат, считам, че това решение е било вярно. Трябва да се ревизира дали тези отчети са правилни и да се види каква е алтернативата “.

Това съобщи в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от Искрен Митев по отношение на цитирания от „ Политико “ отчет, съгласно който Кремъл е спечелил към 1 милиард евро от европейската дерогация, която разреши на България да продължи да внася съветски нефт.

„ Тази дерогация постоянно може да бъде отстранена, само че по-късно ще берем плодовете от това “, разяснява Митев.

Според него политическата обстановка у нас не се е трансформирала значително след провеждането на локалните избори, а държавното управление „ Денков “ работи добре и извършва поетите задължения.

„ Ние за 128 дни направихме чудеса от смелост. Неща, които с години не са се случвали. Смятам, че работата на министерствата е доста добра. Продължават разискванията за бюджета. Надявам се министърът на финансите да събере поддръжка за тези закони, тъй като това е една гражданска война в данъчната система. Виждаме опита на Министерството на финансите да изсветли цели браншове, както е ресторантьорският бранш “, уточни Митев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР