Не смятам, че българската държава е направила нещо в помощ

...
Не смятам, че българската държава е направила нещо в помощ
Коментари Харесай

Искрен Митев: За 128 дни направихме чудеса от храброст

„ Не считам, че българската страна е направила нещо в помощ на Русия. Ако това е някакво следствие на желанието ни да не банкрутира това дружество и хората да не останат без работа, цените на горивата да не се вдигнат, считам, че това решение е било вярно. Трябва да се ревизира дали тези отчети са правилни и да се види каква е алтернативата. “

Това съобщи в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев по отношение на цитирания от „ Политико “ отчет, съгласно който Кремъл е спечелил към 1 милиард евро от европейската дерогация , която разреши на България да продължи да внася съветски нефт.

„ Тази дерогация постоянно може да бъде отстранена, само че по-късно ще берем плодовете от това “, разяснява Митев. 

Според него политическата обстановка у нас не се е трансформирала значително след провеждането на локалните избори, а държавното управление „ Денков “ работи добре и извършва поетите задължения.
Не може нито една позиция в страната да бъде пленник на персонални взаимоотношения. Резултатите от работата на министъра би трябвало да се правят оценка от Народното събрание и да се реши дали даденият министър е добър или не.
Искрен Митев, народен представител от ПП-ДБ

„ Все по-трудно ще се образува болшинство “, разяснява Митев и означи, че не се тормози от желанията на ГЕРБ.
Ние за 128 дни направихме чудеса от смелост. Неща, които с години не са се случвали. Смятам, че работата на министерствата е доста добра.
Искрен Митев, народен представител от ПП-ДБ

„ Продължават разискванията за бюджета. Надявам се министърът на финансите да събере поддръжка за тези закони, тъй като това е една гражданска война в данъчната система . Виждаме опита на Министерството на финансите да изсветли цели браншове, както е ресторантьорският бранш “, уточни Митев.

„ Всички заплащания да стават през ПОС терминали, всички заплати да бъдат плащани по банков път, даже бакшишите да бъдат облагани “, даде за образец депутатът.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР