Не смятах да взимам думата, докато не чух в един

...
Не смятах да взимам думата, докато не чух в един
Коментари Харесай

Караджов се ядоса: Ще слушате сега, щом дърпате лъва за опашката!

Не смятах да взимам думата, до момента в който не чух в един миг още веднъж да се приказват неистини от министър-председателя. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов по време на дебатите по вота за съмнение. 

" Не смятах да взимам думата, до момента в който не чух в един миг още веднъж да се приказват неистини от министър-председателя. И тъй като аз 2 седмици чувам само неистини по мой адрес, си нося директория с документи. Г-н Кирил Петков, господин Асен Василев, и двамата изрекохте доста неистини и мръсотия по мой адрес без по никакъв метод да съм го заслужил. Затова за всяка една неистина, която изречете през днешния ден, съм си донесъл документ, с който доста ясно да ви отговоря ", сподели Караджов.

По въпроса за " възмутителните " публични поръчки в Министерство на регионалното развитие Караджов попита, за какво единствено за това ведомство важи условието за най-ниска цена. 

" Аз си направих труда да извадя за министерствата публичните поръчки и с какви условия те са ги прокарали. Няма нито една конструкция, която да е заложила на най-ниска цена като единствен аршин. Напротив. При множеството от тях цената има даже по-малка тежест от качествената оценка, господин министър-председател ", съобщи Караджов. 

Регионалният министър в оставка съпостави отношението към ведомствата, ръководени от министри на Има Такъв Народ спрямо тези, ръководени от фрагменти на Политическа партия, като идеологията на Хитлер и Гьобелс за висша и низша класа. В този миг от ложата на министрите пристигна имитация, а Гроздан Караджов отвърна - " ще слушате в този момент, щом дърпате лъва за опашката ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР